Welkom op onze website www.vvta.nl!

Volg onze veiling live via internet!
Vanaf heden kunt u alle veilingen live volgen via onze site. Door op de button BEKIJK VEILING ONLINE (rechts) te klikken kunt u live de veilingmeester horen praten en het biedproces volgen. Tijdens de veiling van 7 juni 2011 is het mogelijk om online biedingen te doen. De zaalveiling zal daarbij gewoon blijven bestaan. Onder de button INTERNETBIEDEN vindt u meer informatie. 

Ontvang het laatste veilingaanbod per mail!
Wij bieden u de mogelijkheid om de advertenties die wij in de regionale kranten publiceren elke maandag na publicatie per mail te ontvangen. Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]. U ontvangt dan een formulier waarin u kunt aangeven dat u gebruik wenst te maken van deze service. U dient dit formulier vervolgens ingevuld aan ons te retourneren.

Eén gezamenlijke regionale veiling
Vastgoedveiling Twente - Achterhoek bestaat inmiddels ruim 6 jaar. Doorgaans start iedere eerste dinsdag van de maand om klokslag 18:00 uur bij Hotel van der Valk in Hengelo de veiling. Meerdere woningen en bedrijfsobjecten komen op zo'n avond onder de hamer. Vrijwel alle notariskantoren uit de Achterhoek en Twente zijn deelnemer en kunnen dus panden inbrengen. De aankondiging vindt minimaal dertig dagen voor de veiling plaats door middel van advertenties in verschillende regionale kranten. Deze advertenties verschijnen bijna altijd op een zaterdag.

Verantwoordelijkheid bij individuale notaris
De Stichting Vastgoedveiling Twente - Achterhoek is initiatiefnemer van deze regioveiling. Onder de verantwoordelijkheid van de stichting worden een aantal operationele zaken geregeld. Het bestuur bestaat uitsluitend uit notarissen. De stichting besteedt de feitelijke organisatorische werkzaamheden uit aan de veilingcoördinator. De veilingcoördinator is te bereiken op het telefoonnummer: 0546 - 62 11 11 of per mail [email protected]. De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft liggen bij de notaris die vermeld staat bij het te veilen object.

U bent van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom op de veiling. De toegang is gratis.

Spelregels en aandachtspunten

Voor de Vastgoedveiling Twente - Achterhoek gelden de volgende spelregels:

  • U dient tijdig aanwezig te zijn.
  • U moet zich kunnen legitimeren.
  • Tijdens de veiling moet u blijven zitten. 
  • Tijdens de veiling mag u niet roken.
  • Tijdens de veiling mag u geen gebruik maken van uw mobieltje.
  • Er is geen pauze tussen de inzet en afslag.
  • Denkt u aan de verplichting tot het meebrengen van een bankgarantie voor 10% van de koopsom of een door een bank afgegeven RECENTE verklaring van financiële gegoedheid. In sommige gevallen mag deze niet ouder zijn dan 1 MAAND.  

Download hier de statuten van de Vastgoedveiling Twente - Achterhoek.

Download hier het reglement van de Vastgoedveiling Twente - Achterhoek.

Download hier een voorbeeld van een bankverklaring.


 

De eerstkomende veiling

Meer veilingen vindt u hier!

 

 

 

 

Laden...